A ZENEHÍD sorozat szombaton 14,05-kor jelentkezik a HírTV műsorán (ismétlése - egyelőre - csütörtök délután 16,35 ugyanott). "Alcíme" - a tartalomtól függően - ZENE-kaleidoszkóp - zenész BUTIK, vagy OPERAPÁHOLY. Az első műsorban a Ghymes együttes és a Matáv Szimfonikus Zenekar első közös muzsikálására, valamint a világhírü argentin tenor, José Cura próbájára látogattunk.
Június 28:

Új magyar opera bemutatójáról villantunk fel részleteket (Madarász Iván: Utolsó keringő) és ellátogatunk a megannyi ifjú tehetséget felvonultató Vasutas Zeneiskola "Pesti Broadway" Operett-musical Stúdió vizsgaelőadására.


Műsorelőzetes

Július 5-én lesz a műsorsorozat 25. adása. Ebben válogatást kínálunk a legemlékezetesebb "pillanatokból" - részben a látottakból, részben az időhiány miatt kimaradtakból. Világsztár vendégek fémjelzik az összeállítást: José Curától Ramon Vargasig, Sebestyén Mártától Rost Andreáig.

Július 12-én Komlóról jelentkezünk. Beszámolunk a 16. Kodály Zoltán nevével fémjelzett Nemzetközi Gyermekkórus Fesztiválról. E mellett további részleteket mutatunk a két hete már látott "Pesti Broadway" Operett-Musical Stúdió vizsgaelőadásáról.


A ZENEHÍD - a TV anyagi helyzete miatt - szponzort keres. Amint megleli, folytatódik a sorozat!


 
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Reméljük, sikerül Támogatóra találnunk.
Bízzunk abban, hogy mihamarabb folytathatjuk örömteli zene-átadó hívatásunkat: elsősorban a hazai zenei értékek megismertetését. Addig is: köszönjük eddig érdeklődésüket, figyelmüket!

Kollegáim nevében is:
Tisztelettel:
Juhász Előd sk.